مدت زمان نگه داری غذا در فریزر چقدر است (جدول نگهداری)

مدت زمان نگه داری غذا هایی مانند گوشت ، برنج و … به صورت منجمد در فریزر مهم می باشد. شما باید بدانید که تا چه مدت می شود یک غذا را بدون اینکه ارزش غذایی آن کم شود به صورت فریز شده نگه داشت.

تا کنون چند بار شما غذا را در فریزر قرار داده و سپس کاملا فراموش کرده‌اید که چیزی به نام گوشت در فریزر داشته اید؟ وقتی فریزر را چک می‌کنید و می‌بینید که بله ، یک بسته گوشت که مربوط به چند ماه پیش است، در فریز مانده و حال از آنجا که نمی دانید فاسد شده است یا  نه ، جهت اطمینان ، آن را مستقیم در سطل آشغال می اندازید . اما آیا قانونی برای مدت ماندگاری غذاهای منجمد وجود دارد ؟ اگر وجود دارد ، برای هر نوع غذایی این زمان چقدر است؟ در ادامه جواب سوالات خود را دریافت کنید.

به نظر شما یک غذا را تا چه مدت به صورت منجمد در فریزر می توان نگه داشت؟  اگر پاسخ شما در حدود ۱ تا ۶ماه است، پاسخ شما اشتباه بوده است. پاسخ صحیح این است که آن ها می توانند تا همیشه نگه داشته شوند. صرف‌نظر از اینکه روی بسته بندی چه تاریخی درج شده باشد.

حتمامی پرسید این چطور ممکن است ؟ آیا اصلا صحت دارد؟

پیشنهاد می کنیم:

خوب،USDA ( وزارت کشاورزی آمریکا ) توضیح می‌دهد که تا زمانی شما غذای خود را منجمد می‌کنید بدون توجه به مدت زمان نگه داری، آن غذا برای خوردن ایمن می باشد. اما آن غذا دیگر ارزش غذایی نخواهد داشت.

برای اینکه مشخص شود برای هر نوع غذایی تا چه زمان می شود آن را در فریزر نگه داشت، اداره کشاورزی و دامداری ایالات‌متحده با تحقیقات صورت گرفته ، به نتایجی رسیده است .کارشناسان این سازمان می گویند که شما می توانید یک غذا را به مدت نامحدودی به صورت فریز شده نگه دارید. اما مسئله مهم و حائز اهمیت در اینجا مدت زمان نیست ، بلکه این کیفیت و ارزش غذاست که مدت زمان را تعیین می کند. این به آن معناست که فرض کنید یک قوطی پنیر را به مدت ۶ ماه نگه داری می کنید و پس از این مدت آن را بخورید، ناامن نخواهد بود، اما مطمئنا مزه خود را از دست خواهد داد.

گفته می‌شود، تا زمانی که شما غذای خود را در دمای صفر درجه فارنهایت نگه داری کنید، می‌توانید از ایمن بودن آن مطمئن باشید. اما انتظار نداشته باشید که طعم آن به اندازه زمانی که تازه بوده، خوب باشد.

با همه این اوصاف ما توصیه می‌کنیم که از جدول‌های انجمادی که برای نگهداری غذای فریز شده ارائه شده استفاده کنید ، زیرا موضوع کیفیت غذا بسیار مورد اهمیت می باشد. مثلا یک موز را در نظر بگیرید. شما می‌توانید این میوه را تا پایان عمر فریز کنید. با این حال، تنها مزه آن به مدت سه ماه باقی می ماند و دیگر بعد از آن کیفیت یک موز را نخواهد داشت.

چرا غذای منجمد شده سالم باقی می ماند؟

طبق آمار USDA، چون با منجمد کردن غذا حرکت مولکول ها در غذا کاهش می یابد، در نتیجه میکروب ها نیز از حرکت می ایستند.در واقع وقتی غذا را منجمد می‌کنید، از رشد میکرو ارگانیسم‌هایی که وظیفه ی فاسد کردن غذا را دارند جلوگیری می‌کنید.

علاوه بر این ، منجمد کردن، مخمرها، باکتری‌ها و کپک‌ها را غیر فعال می‌کند و از تجزیه بیشتر جلوگیری می‌کند. با گرم کردن غذا این میکرو ارگانیسم‌ها دوباره فعال خواهند شد که می‌تواند منجر به فاسد شدن غذا شود. اما به طور کل، منجمد کردن غذا ایمن است.

در جدول زیر چارتی به شما نشان داده شده است که میزان مفید و موثر انجماد و نگه داشتن غذا ها در فریزر را به شما نشان می دهد.

نوع غذا ماه
نان (پخته ) 2 تا 3
نان (پخته نشده) 1
بیسکویت ها 6 تا 8
کیک میوه ای (پخته شده) 6 تا 8
کیک میوه ای (بی بو) 2 تا 4
پنکیک 3
کلوچه 1
گوشت گوسفند 9
گوشت گاو یا مرغ 3 تا 4
کبد، قلب، کلیه ها، زبان 3 تا 4
ژامبون پخته شده 2
سوسیس 1 تا 2
گوشت پخته 2 تا 3
مرغ سرخ شده 4
ناگت مرغ 1 تا 3
ماهی دودی 2
میگو 3 تا 6
کره 6 تا 9
ماست 1 تا 2
بستنی 2
تخم مرغ خام 1
میوه های خانواده مرکبات 3
میوه های دیگر 9 تا 12
سبزیجات 8 تا 12
آجیل 3
خورش (گوشت) 3 تا 4
سوپ گوشت 2 تا 3
سوپ و خورش (سبزیجات) 2 تا 3
شیر 3 تا 6
آب میوه بسته بندی شده 12
آب میوه خانگی 6
برنج پخته شده 3
پاستا پخته 3
پیتزا 1 تا 2
گیاهان و ادویه جات ترشی جات 12

 

 

توجه ! جی دی هیچ گاه نسخه ای را در مورد مسائلی که به نحوی با سلامت سر و کار دارند به شخصی توصیه نمی کند و صرفا مطالب جنبه آگاهی دارد.

خبرنامه
خبرنامه
دریافت جدیدترین مطالب
در هر زمانی می تواند خرنامه را لغو کنید.
دیدگاه بگذارید