9 تنظیمات حریم خصوصی در اینستاگرام که باید بدانید

در عصر رسانه های اجتماعی جایی که ما دوست داریم تمامی جزئیات زندگی مان را به صورت آنلاین انتشار دهیم ، حریم خصوصی نقش مهمی را بازی می‌کند . همه شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌های چت، یک سری تنظیمات حریم خصوصی را ارائه می‌دهند ، با این وجود  تعداد افراد کمی هستند که از آن‌ها استفاده می‌کنند .
از آنجا که اینستاگرام بیشتر روی عکس ها و ویدئو ها تمرکز دارد ، لازم است تا توجه بیشتری نسبت به امنیت و حریم خصوصی شود. در اینجا 9 مورد از تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام را به شما آموزش می دهیم .

خصوصی کردن پروفایل

این گزینه یکی از رایج‌ترین تنظیمات حریم خصوصی است . به صورت پیش‌فرض ، حساب اینستاگرام شما در حالت نمایش عمومی هست ، به این معنی که هر کسی در اینستاگرام می‌تواند عکس‌های شما را ببیند ، لایک کند و زیر آن کامنت ارسال کند. اما خوشبختانه اینستاگرام به شما این امکان را می‌دهد که حساب خود را خصوصی کنید .

زمانی که private profile را فعال کنید ، تنها فالورهای شما هستند که می توانند عکس‌ها و استوری های منتشر شده شما را ببینند .  البته این تنظیمات در استفاده شما از اینستاگرام تغییری ایجاد نمی کند ، چون هنوز هم می‌توانید عکس‌ها و استوری های عمومی دیگران را ببینید .
برای اینکه پروفایل خود را خصوصی کنید ، از مراحل زیر پیروی کنید :

مرحله 1 : برنامه اینستاگرام را باز کنید و به صفحه پروفایل بروید . سپس بر روی آیکون سه نقطه در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید تا تنظیمات برای شما باز شود (برای اندروید) .در آیفون ، از آیکون چرخ دنده استفاده کنید.

مرحله 2 : در تنظیمات ، بر روی حساب خصوصی (Private account) ضربه بزنید و آن را روشن کنید .

حذف کردن فالوور ها

زمانی که شما حالت خصوصی را فعال می کنید ، ممکن است تعداد زیادی از افراد جز فالوور های شما باشند ، که واقعا بعضی از آن ها را نمی خواهید.

با تشکر از اینستاگرام شما می‌توانید به طور دستی افراد را تنها با یک ضربه به طور دستی حذف کنید . و بهترین قسمت این است که آن‌ها از این موضوع مطلع نخواهند شد.

برای حذف فالوور ها  این کار را انجام دهید :
مرحله 1 : به پروفایل خود بروید و بر روی  Followers ضربه بزنید .

مرحله2 : شما در کنار هر فالوور , یک آیکون سه نقطه‌ای را خواهید دید . برای هر فالووری که می خواهید آن را حذف کنید بر روی این سه نقطه کلیک کنید و سپس remove را بزنید .

غیر فعال کردن ACTIVITY STATUS

چند ماه قبل ، اینستاگرام یک ویژگی خطرناک به نام Activity status را معرفی کرد که  آخرین زمان فعال بودن افرادی که با آن‌ها مکالمه مستقیم برقرار کرده‌اید را در اینستاگرام نشان می‌داد .  برای خاموش کردن این ویژگی نیز راهی وجود دارد.

مرحله 1 : به پروفایل خود بروید و بر روی آیکون سه نقطه یا چرخ دنده کلیک کنید.

مرحله 2 : به پایین بروید و بر روی Activity status کلیک کنید . در صفحه بعد ، Show activity status را غیرفعال کنید . این کار وضعیت فعالیت شما را مخفی خواهد کرد.

بلاک کردن کامنت ها

گاهی اوقات وقتی مردم یک عکس یا یک ویدئو را دوست ندارند شروع به گذاشتن کامنت های منفی و گاها بی ادبانه می کنند. اما اگر شما بخواهید ، اینستاگرام به شما این گزینه را می‌دهد تا نظرات را خاموش کنید . شما می‌توانید این کار را برای همه پست‌ها از تنظیمات عمومی و حتی برای یک پست انجام دهید .
این کاری است که باید برای توقف نظرات در مورد همه پست‌ها انجام دهید:

مرحله 1 : در پروفایل بر روی سه نقطه کلیک کنید تا وارد تنظیمات شوید.
مرحله 2 : زیر تنظیمات ،بر روی Comment controls ضربه بزنید . سپس شما دو گزینه برای انتخاب خواهید داشت:

Allow Comments from : افرادی که مجاز هستند کامنت بگذارند.
Block Comments from : افرادی که مجاز نیستند کامنت بگذارند.

شما می‌توانید از گزینه اول برای فیلتر کردن نظرات استفاده کنید . به این معنی که تنها افرادی که به اینجا اضافه می‌کنید قادر خواهند بود درباره پست‌های شما نظر بدهند . گزینه دوم ، همه به جز افرادی که در این لیست قرار دارند همه امکان ارسال نظر خواهند داشت. 

برای خاموش‌کردن کامنت برای یک پست ، پست مورد نظر را باز کنید و بر روی آیکون سه نقطه مقابل در گوشه سمت راست بالا کلیک و Turn off commenting را انتخاب کنید .

 توقف ارسال پیام مستقیم

هر کسی در اینستاگرام می‌تواند به شما پیغام دهد ، چه آن ها را دنبال کرده باشید چه نکرده باشید. . با این حال ، پیام‌هایی که از سوی افراد به غیر از فالوور های شما می آید در یک پوشه جداگانه ( Requests) در DM نگهداری می‌شوند .
شما می‌توانید DM ها را برای استوری ها محدود کنید . اینستاگرام سه تنظیمات برای پیام های پاسخ ارائه می‌دهد : همه ، افرادی که شما را دنبال می کنند و یا هیچ کس .

آموزش نحوه تنظیم آن:

مرحله 1 : به صفحه تنظیمات اینستاگرام بروید.
مرحله 2 : بر روی Story controls ضربه بزنید و در زیر Allow message replies گزینه ترجیحی خود را انتخاب کنید.


غیر فعال کردن باز نشر پست های شما در استوری

اگر شما یک پروفایل عمومی داشته باشید ، مردم می‌توانند پست‌های شما را به همراه نام کاربری تان در استوریشان به اشتراک بگذارند .برخی از افراد ممکن است با این ویژگی مشکلی نداشته باشند ، اما اگر شما این ویژگی را دوست ندارید می توانید آن را غیر فعال کنید.

برای انجام این کار , مراحل زیر را دنبال کنید :

مرحله 1 : تنظیمات اینستاگرام را باز کنید .
مرحله 2 :  به پایین بروید و بر روی Resharing to stories ضربه بزنید. سپس آن را در صفحه بعدی غیرفعال کنید .

مخفی کردن استوری ها

اینستاگرام تنظیمات حریم خصوصی متفاوتی را برای پست‌ها و استوری ها ارائه می‌دهد . در حالی که شما نمی‌توانید حریم خصوصی را برای هر پست تغییر دهید ، می‌توانید حریم خصوصی را برای استوری ها سفارشی کنید . یعنی ، شما می‌توانید استوری ها را از فالوور های خاصی پنهان کنید.

برای پنهان کردن استوری ها ، از مراحل زیر پیروی کنید :

مرحله 1 : وارد تنظیمات شوید و بر روی Story Controls ضربه بزنید.

مرحله 2 :  حال در زیر قسمت Hide story from ، فالوور هایی که می خواهید استوری شما از آن ها پنهان باشد را انتخاب کنید.

 تایید کردن پست هایی که شما در آن تگ می شوید

اینستاگرام یک بخش جداگانه برای عکس‌ها و فیلم‌هایی که شما را تگ کرده اند دارد . زمانی که یک فرد شما را در یک پست تگ می کند، به طور خودکار به پروفایل شما اضافه می‌شود .
همه ما می‌دانیم که بعضی از عکس هایی که ما به آن ها تگ می شویم خیلی مناسب نیستند . پس بهتر است ابتدا پست‌هایی که ما تگ شده ایم را  تایید کنیم . با این ویژگی تنها پس از آن که تایید شدند به پروفایل شما اضافه می‌شوند .

برای فعال کردن این تنظیمات ، این کار را انجام دهید :
مرحله 1 : زیر تنظیمات اینستاگرام ، بر روی  Photos of you ضربه بزنید .

مرحله 2 : حال Add Automatically را غیر فعال کنید.

حذف تاریخچه جست و جو

اگر به طور مرتب یک فرد یا یک هشتگ را جست و جو کنید. آن ها را در زیر تب جست و جو به صورت پیش فرض مشاهده خواهید کرد. برای پاک کردن این نتیجه ها باید تاریخچه جست و جو را حذف کنید.

برای انجام این کار ، تنظیمات اینستاگرام را باز کنید و Search history را انتخاب کنید . سپس در صفحه بعدی ، بر روی Clear search history ضربه بزنید.

این 9 روش ارائه شده تا حدودی می تواند حریم خصوصی شما را در اینستاگرام حفظ کند . اگر روش دیگری را می شناسید به اشتراک بگذارید.

خبرنامه
خبرنامه
دریافت جدیدترین مطالب
در هر زمانی می تواند خرنامه را لغو کنید.
ممکن است شما دوست داشته باشید
نمایش دیدگاه ها (1)